HOME   NIEUWS   GESCHIEDENIS   LEDEN  VOORSTELLING  FOTO   RESERVATIE   GASTENBOEK  CONTACT

Ons volgende stuk dat onze vereniging zal spelen is "HOTLIPS", een klucht van Ivo Maes.
We spelen op 7, 8 en 9 december in Zaal De Wouwer in Ravels.

Onze ledenlijst is aangepast. Neem een kijkje op de ledepagina.

De foto's van onze laatste voorstelling "Mijne vent is ni Content" staan op onze website. U kan ze bekijken op onze "foto pagina".

Voorstelling nieuw stuk: "Mijne vent is nie content" van Luc Kerkhofs op 8, 9 en 10 december 2017 in GC De Wouwer.

Via onze "reservatie" pagina kan u online uw kaarten bestellen. Wacht niet te lang, op is op!

De foto's van onze laatste voorstelling, "De Zalige Kerst van Trees Lawijt en Tist de Stille" staan nu op onze website. U kan ze bekijken op de foto pagina's.

Lancering van onze vernieuwde website. Een creatie van Website Boutique (www.website-boutique.be).

We stellen u ons nieuwe stuk voor dat we in december 2016 zullen spelen, "De Zalige Kerstmis van Trees Lawijt en Tist de Stille".
Meer informatie hierover op onze "voorstellingen" pagina.

U kan op onze fotopagina nu de foto's bekijken van onze voorstelling "Ze zeggen dat ik zot ben". Deze voorstelling speelden we in maart 2015.

Ons toneelstuk "Barak Faunus", dat we speelden op 21, 22 en 23 maart 2014 was opnieuw een succes!
Foto's zijn te bekijken op de fotopagina.

Als vereniging zijn wij steeds op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn om toneel te spelen.
Ook helpende handen achter de schermen zijn erg welkom!